Todella tehokas otsonia 14 000 mg/h tuottava otsonointilaite hajunpoistoon ja desinfiointiin!
Otsonilla hajujen , homeitiöiden, bakteerien, viruksien eliminointi nopeasti ja tehokkaasti asunnoista, matkailuajoneuvoista ym. tiloista
Vuokrataan ammattikäyttöön tarkoitettu otsonaattori nopeaan ja tehokkaaseen ilman sekä pintojen desinfiointiin, puhdistukseen,
allergiasaneeraukseen ja hajunpoistoon sekä palo- ja vesivahinkojen jälkisaneeraukseen.
Eliminoi ja tappaa hajuja, bakteereja, viruksia, sekä hometta.
Tappaa lisäksi pölypunkit ja muut pieneliöt tehokkaasti.
Otsonointi on tehokas tapa poistaa epämiellyttävät hajut ja eliminoida haitalliset homeitiöt ja bakteerit.
-Suomenkielinen käyttöohje
-tehonsäätö 7 tai 14 g/h
Tässä yksilössä myös “hold” mahdollisuus, jolloin laite on jatkuvasti päällä, tai
käyttöä voidaan jaksottaa ajastimella!
Poistaa vaikeat hajut, käyttö esim. palovauriohajut, tupakanhajun, vesivahinkohajut, kemikaalihajut, homehajut, kalmanhaju ym. asunnoissa ja muissa tiloissa
poistaa hajut ja desinfioi esim. auton, veneen, matkailuajoneuvon, saunan, pesutilat,wc:n, kellarin, varaston, eläinten hoitovälineet, eläintilat / kopit ym.
HELPPO JA YKSINKERTAINEN KÄYTTÄÄ
Tietoa otsonista:
Otsonimolekyylin (O) muodostaa kolme happiatomia. Se on kaasuna vaalean sinertävää ja nesteenä voimakkaan sinistä. Sen pistävän raikas tuoksu on tuttu ukonilman jälkeen: nimi otsoni tuleekin kreikan hajua tarkoittavasta sanasta (ozein). Otsonin moolimassa on 48,0 g/mol, sulamispiste −193 °C, kiehumispiste −112 °C, liukoisuus veteen 0,1 g / 100 ml 0 °C:n lämpötilassa ja CAS-numero 10028-15-6.
Alkuainehapesta esiintyy lähinnä kolmea allotrooppista muotoa:
Atomaarinen happi O, atomisäde 74 pm Happi O, sidospituus 121 pm Otsoni O, sidospituus 128 pm Lisäksi oletetaan, että nesteessä happea esiintyy O-muodossa.
Otsoni on diamagneettista, eli sen suhteellinen permeabiliteetti on 1. Otsonin löysi saksalais-sveitsiläinen kemisti Christian Friedrich Schönbein vuonna 1840.
Otsonia muodostuu ilmakehän yläosassa, stratosfäärin otsonikerroksessa, kun auringon ultraviolettisäteily hajottaa happimolekyylejä (O) happiatomeiksi (O). Nämä sitten yhtyvät molekulaariseen happeen muodostaen otsonia. Otsonia syntyy myös salamoinnin ja kipinöinnin yhteydessä. Otsonikerros suojaa eläviä soluja Auringon ultraviolettisäteilyltä. Absorptio eli säteilyn vaimeneminen perustuu UV-säteilyn kykyyn hajottaa O- ja O-molekyylejä.
Koska otsoni on molekyylinä epästabiili verrattuna happikaasuun, se luovuttaa helposti yhden happiatomin ja on siksi hyvä hapetin. Tämän ominaisuuden takia otsonia käytetään muun muassa ilmanpuhdistukseen, vedenpuhdistukseen, valkaisuun ja desinfiointiin. Hengitettynä otsoni vaurioittaa hengitysteitä.
“lähde: Wikipedia”
Hinnat euroa: alv 0% / sis. alv 25,5 %
1 vrk 40,16 / 50,40
3 vrk 80,32 / 100,80
7 vrk 160,64 / 201,60
Otsonointi myös palveluna, kysy tarjous!